JC Living

Kwalitatief maatwerk in Europese zitmeubelen binnen het betaalbare segment.

Onze filosofie

Een mix van onze ervaringen; vanuit productie en retail geeft ons kennis van wat belangrijk is voor de retailer en voor de consument. Dit proberen we te vertalen in eigen productontwerpen waarbij comfort, kwaliteit en prijs samenvallen in een compleet commercieel model. Gezonde marges en een stabiel prijsbeleid zijn voor JC Living belangrijke kernwaarden. Dit samen geeft de retailer goede handvatten om de consument in haar behoefte tijdens de koopreis te voorzien en haar verwachtingen waar te maken.

Ons warehouse en transport is ondergebracht bij een lokale transportpartner. Een zorgvuldig opslag en het werken met ervaren chauffeurs is essentieel om foutieve leveringen en / of schades tijdens transport tot het minimum te beperken. Orders kunnen tussentijds worden gevolgd door de dealer via onze orderstatus portaal.

Onze visie

Wij staan voor het uitbouwen van een kwalitatief distributienetwerk van Europese zitmeubelen binnen de Nederlandse woonbranche. Hierbij probeert JC Living op een duurzame wijze in de behoeften en wensen van onze partners te voorzien. Samenwerken en bouwen aan een langdurig en eerlijk partnerschap tussen distributeur, retailer en consument, met een gezond margemodel.

Onze productiefaciliteit

De moderne productiefaciliteit van Matex Polstermöbel is met haar 55.000 vierkante meter gevestigd in de EU. Matex Polstermöbel voldoet aan alle Europese kwaliteitsnormen en biedt de mogelijkheid tot modelontwikkeling. Om de zitmeubelen te vervaardigen, wordt er gebruik gemaakt van houten frames, nosag veringen en een koudschuim vulling. Daarbij is er ruime keuze uit een commerciële collectie stoffen voor de Nederlandse markt.
Europese
productie
0 %
Productie
oppervlakte
0
Betrokken
medewerkers
0
Gemiddelde
levertijd
10- 0